100% Natuurlijke houten horloges voor mannen en vrouwen rechthoekig enkele wijzerplaat minimalistische armband

L'heure Passion

00-nature-montres-en-bois-pour-hommes_description-0
00-nature-montres-en-bois-pour-hommes_description-2
00-nature-montres-en-bois-pour-hommes_description-5
00-nature-montres-en-bois-pour-hommes_description-6

Polshorloges zijn uitstekende geschenken die u bij vele gelegenheden kunt aanbieden: verjaardag, Valentijnsdag, Moederdag... Maar om deze geschenken meer symbolisch te maken, moet er een zekere originaliteit worden toegevoegd.
Meer informatie

34,90 €

veilige transactie 100% Natuurlijke houten horloges voor mannen en vrouwen rechthoekig enkele wijzerplaat minimalistische armband

Beschrijving

Ben je moe van metalen horloges? Nou, nou, nou, nou. Er zijn nieuwe modellen op de markt om u het exotische karakter te geven dat u wenst. Kom en ontdek de verschillende kenmerken van deze typische horloges.

Bijzonderheden en garantie
Het zijn 100% natuurlijke, handgemaakte houten horloges, licht en comfortabel om te dragen. De wijzerplaat is uniek rechthoekig en zoals het geval is, gemaakt van gezond hout. Bovendien zijn ze niet allergeen en zijn ze geschikt voor atopische personen met een zeer gevoelige huid, omdat er geen verf of chemicaliën op worden aangebracht. Ook is de band 100% kalfsleder, zacht, aangenaam om te dragen en duurzaam. Ook hebben ze een betrouwbaar Japans kwarts uurwerk van hoge kwaliteit. Hierdoor kunt u de juiste tijd weergeven met een garantie van 12 maanden. Elk van deze horloges zal u blijvend plezier geven. Om u in staat te stellen de tijd 's nachts te lezen, hebben ze ook een lichtgevende aanwijspijl.

Materiaal en stijl
De minimalistische armband is in leer en het horloge in hout. Er zijn natuurlijk andere modellen waarvan de armband en het horloge allemaal van hout zijn gemaakt. De hoorn die de bevestiging van de armband mogelijk maakt, is van metaal. De kroon die de instelling van de tijd, de datum en de wikkeling mogelijk maakt, is van metaal. De koffer kan verschillende vormen hebben: vierkant, driehoekig, rechthoekig, rond. De naam van het merk is prachtig gegraveerd. Net als alle anderen geven de houten horloges goed de complicaties: het gaat om andere informatie dan de tijd. De wijzerplaat waarop de motieven zich bevinden en waaronder de horlogemotor zich bevindt, is voor sommigen van metaal en voor anderen van hout gemaakt.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
00-nature-montres-en-bois-pour-hommes_description-0

100% Natuurlijke houten horloges voor mannen en vrouwen rechthoekig enkele wijzerplaat minimalistische armband is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,