3 tips voor het kiezen van uw houten horloge

Het is geen geheim dat hout vandaag de dag de nieuwe trend in polshorloges is. Vergeleken met metalen horloges, worden houten horloges beschouwd als origineel, design en meer ecologisch. Daarnaast is er een niveau van vakmanschap dat alleen in een houten horloge te vinden is. Als u een unieke stijl wilt, moet u zeker investeren in een houten horloge.

Er zijn echter veel houten horloges en je kunt het gevoel hebben dat ze er allemaal hetzelfde uitzien. De aankoop vereist dat u meer leert over deze elegante objecten. Daarom hebben we besloten om u enkele tips te geven om u te helpen de beste beslissing te nemen.

 

Dingen om te overwegen bij de aankoop van uw houten horloge

bobo-oiseau-bois-montres-unique-zebrawood-et-r-sine-conbined-cas-hommes-quartz-montre-bracelet-en

1) Houtsoort

Als het gaat om houten horloges, is het hout waaruit een horloge bestaat dat u wilt kopen van het grootste belang. Zorg ervoor dat het materiaal van het horloge een duurzaam hout is.

Een mooie wijzerplaat moet worden gesneden uit houtsoorten zoals sandelhout, Koa, Purpleheart, Ili-hai, esdoorn, walnoot, palissander. Pas op voor stalen en plastic horloges met stukken hout die erop gelijmd zijn.

Kies dan op basis van uw voorkeuren. Het is van het grootste belang om een houten horloge te kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Dit horloge moet de juiste kleur, duurzaamheid, glans, nerf en textuur hebben. Houten horloges hebben verschillende kenmerken en je moet degene die je fascineert kunnen kiezen op basis van deze kenmerken.

 

2) Uw budget

Afhankelijk van de kwaliteit zijn sommige houten horloges vaak erg duur. Je hoeft echter niet failliet te gaan om een kwaliteitshorloge te krijgen.

De meeste houten horloges hebben een prijsklasse van 50 tot 500 euro. Sommige kunnen echter oplopen tot 1000 euro. Factoren zoals de houtsoort, het merk, de functionaliteit en het uurwerk zijn van invloed op de prijs van een houten horloge.

 

3) Waar koop je je houten horloge

Je moet heel voorzichtig zijn waar je je houten horloge koopt. Om te beginnen, als je een uitzonderlijk horloge wilt, koop het dan niet van een vluchtige verkoper of van een winkel die waarschijnlijk zo snel zal verdwijnen als het lijkt. Sommige van deze winkels verkopen goedkope en vaak dure horloges voor de kwaliteit die ze bieden.

Hoewel sommige van deze horloges er misschien uitzien als hoge kwaliteitshorloges, zijn ze meestal gemaakt van hout van slechte kwaliteit (en zijn ze vrij volumineus).

Online kopen bij een bekend en gevestigd merk is altijd het beste. U moet echter altijd goed onderzoek doen naar het bedrijf waar u wilt kopen. Lees hiervoor de beoordelingen van klanten en reviews. Aarzel bovendien niet om contact op te nemen met de klantenservice als u vragen heeft over de kwaliteit of de prijs van houten horloges.


 

Opmerkingen (1)

Exclusohet 25 novembre 2022 à 12:41

Interessante blog! Ik had zelf een houten horloge nog niet overwogen, maar na het lezen van deze blog staat hij zeker op mijn lijstje om te passen :)
Groetjes,
Joost

Plaats een commentaar

error check_circle
error check_circle
error check_circle
Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,