Betekenis Boeddhistische armband

U vraagt zich waarschijnlijk af wat de handgemaakte boeddhistische armbanden betekenen en waarom ze zo mooi zijn?

Al deze prachtige Tibetaans Geluk Boeddhistische armbanden zijn er in verschillende kleuren en kunnen je persoonlijke talisman zijn om je te beschermen tegen alle negatieve energieën.

De knopen van deze prachtige touwarmbanden worden gebonden terwijl Tibetaanse boeddhisten de mantra's voordragen, waardoor ze de lading en alle zegeningen die uit dit beschermend ritueel voortkomen, kunnen ontvangen.

Ze zijn gemaakt van Tibetaans touw en daarom zijn ze zo krachtig.

tib-tain-bouddhiste-tress-la-main-noeuds-chanceux-corde-bracelet-moines-b-ni-fait-la-main

Wat is een boeddhistische armband?

Een boeddhistische armband heeft meestal minder dan 108 kralen, het traditionele aantal kralen is klein, maar dit accessoire heeft ook een spirituele betekenis. In de meeste gevallen bestaat een armband om je pols uit 18, 21 of 27 kralen. Armbanden kunnen worden gemaakt van verschillende natuurlijke materialen, elk met een eigen betekenis. Zo helpt de visserij problemen te voorkomen en te vermijden. Jeneverbessenkorrels beschermen tegen schade. Sandalen kalmeren en genezen, terwijl lotuszaden diepgang en een lange levensduur brengen. Halfedelstenen worden bijna nooit gebruikt voor boeddhistische armbanden, om verschillende redenen.

De armband van het Kwaad is klein en ongewoon, wat dit accessoire zo bijzonder maakt, om nog maar te zwijgen van het vermogen om mensen kracht en energie te geven. Het belangrijkste om te onthouden is om deze speciale armband met goede bedoelingen en vertrouwen te gebruiken en te dragen.

Of het nu gaat om een steen, een zaadje of een boom, elk type gebedskralen heeft zin. Bijvoorbeeld.

Het oog van de tijgersteen is een krachtig amulet dat mensen helpt de juiste beslissingen te nemen. Het is bekend dat de oogsteen van de tijger een gevoel van vertrouwen, vastberadenheid en kracht geeft. Deze steen brengt niet alleen geluk en voorspoed voor de eigenaar, maar helpt ook om bepaalde dingen beter te begrijpen en de chakra's te genezen.
Citrien maakt de eigenaar gelukkiger en wekt de liefde van het leven op. Het trekt ook rijkdom, welvaart en geluk aan. Het is bekend dat deze edelsteen het vertrouwen in de eigenaar wekt. Citrien bevordert de creativiteit, brengt vreugde en liefde in het leven van de eigenaar en inspireert en helpt altijd om de gewenste doelen te bereiken.
Citrien is een van de krachtigste energiebronnen en een van de genezingsstenen. Bergkristal staat bekend om zijn helende eigenschappen, het helpt bij het werken met het Sahasrara chakra, dat verantwoordelijk is voor innerlijke en uiterlijke schoonheid en vernieuwing. Het is ook een steen die bijdraagt aan een lange levensduur en gezondheid.
Ook de kleur van de rozenkransen is belangrijk. Geel zal de eigenaar helpen om een nieuw hoofdstuk te beginnen, de communicatievaardigheden te verbeteren en te slagen in zijn werk. Wit bevordert de genezing en sereniteit. Groen, grijs en zwart zijn goed voor de geestelijke groei. Rood geeft kracht, stimuleert energie en helpt je de liefde te vinden, terwijl paars inspirerend is en veel geluk brengt. De bottenkorrels hebben een bijzondere kracht en betekenis, die ons eraan herinneren het leven te waarderen en meer medeleven te tonen.

Plaats een commentaar

error check_circle
error check_circle
error check_circle
Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,