Welke arm moet ik een chakra-armband omdoen ?

Chakra Healing Armbanden zijn accessoires die zijn ontwikkeld om de zeven chakra's in balans te brengen en worden al tientallen jaren in India gedragen. Hoewel sommigen geloven dat de voordelen van Chakra Healing Crystal Bracelets rechtstreeks voortkomen uit de kracht van de stenen, zeggen anderen dat de armbanden het bewustzijn bevorderen en het mogelijk maken om zich te concentreren op het behoud van het evenwicht van de energieën van de zeven chakra's. De armbanden zijn bedoeld om de vitaliteit en de genezing te bevorderen.

Deze armbanden gebruiken stenen met energetische en helende eigenschappen die specifiek zijn om het welzijn en de levensstijl van de drager aan te passen. In theorie zit de energie gevangen in de armband en verlaat de drager. De gunstige energie komt van elk van de stenen en stuurt de chakra's om.

2020-huit-plan-tes-perle-bracelet-hommes-pierre-naturelle-univers-yoga-solaire-chakra-bracelet-pour-femmes

Wat is een Chakra-edelsteenarmband?

De Chakra Healing Armband is een accessoire dat is ontworpen om de zeven chakra's in balans te brengen en wordt al tientallen jaren in India gedragen. Sommige mensen geloven dat de genezende voordelen van een kristallen chakra-armband rechtstreeks voortkomen uit de kracht van de steen, terwijl anderen zeggen dat de armband het bewustzijn bevordert en het mogelijk maakt om de energie van de zeven chakra's in balans te brengen. De armband is bedoeld om de vitaliteit en de genezing te bevorderen.

Deze armbanden gebruiken stenen met energetische en helende eigenschappen die zijn geïdentificeerd om het welzijn en de levensstijl van de drager te transformeren. In theorie komt de energie vast te zitten in de armband en verlaat de drager. Gunstige energie komt van elk van de stenen en transmuteert de chakra's.

Wat doet een chakra-armband voor jou?

In yoga en meditatie verwijst het naar het hele lichaamswiel dat wordt getransformeerd in hele lichaamsenergie. Er zijn zeven grote chakra's die de ruggengraat uitlijnen, beginnend aan de onderkant van de ruggengraat en opwaarts werkend vanaf de bovenkant van het hoofd.

Om de juiste energiestroom te stoppen en te bevorderen. Het openhouden van je chakra's kan in het begin een beetje moeilijk zijn, maar als je je er eenmaal van bewust bent, is het niet zo moeilijk, en aangezien de zeven gekleurde stenen verschillende chakra's weerspiegelen, kun je deze armband gebruiken om je aandacht te richten op het open en gezond houden van je chakra's. Door elk chakra bewust te maken, kunnen we het evenwicht in het lichaam herstellen.

Het type armband dat u draagt is afhankelijk van de weerstand van de steen.

Als u een alcoholist bent of als u lijdt aan een ziekte, ondraaglijke pijn of emotionele problemen, zult u vaak merken dat deze armband een belangrijke rol speelt op uw genezingstraject. Het geeft de drager de motivatie om optimistisch te zijn en helpt hem om te gaan met de problemen die zich voordoen. Het helpt mensen om niet langer te blijven stilstaan bij hun problemen en zich te concentreren op de beste aanpak voor de toekomst.

De energie van het universum stroomt uit het menselijk lichaam volgens de scenario's waarin we ons kunnen bevinden, en de delen van het leven die worden vertegenwoordigd door de zeven stenen van het chakra hebben een even belangrijke betekenis in ons leven.

Om het meeste uit je chakra healing te halen, moet je voorzichtig zijn met het dragen van je armband. De armband moet in orde en in goede staat worden gehouden en ander afval moet worden verwijderd om de energie niet te verstoren. Bij Guru Bracelet hebben we veel gelukkige reacties gehoord van klanten die hun eerste chakra-armband hebben gekocht.


Volgens de Tibetaanse traditie zijn er slechts zeven wielen in het lichaam die beginnen vanaf de onderkant van de ruggengraat tot aan de kruin van het hart en die blijven draaien om de energiestroom in je systeem omhoog te laten gaan. Elke toestand van het menselijk lichaam is verbonden met de chakra's.

Alle chakra's zijn verbonden met verschillende organen van het menselijk lichaam en zijn verbonden met verschillende delen van het menselijk lichaam die de gezondheid kunnen beïnvloeden. Wanneer sommige van deze chakra's zijn aangetast, kan de energie niet vrij stromen en ontstaan er fysieke en psychische obstakels. Het is belangrijk om deze wielen te openen en los te laten zodat ze functioneren zoals bedoeld. Chakra's kunnen worden geblokkeerd door angst, dieet of gebrek aan training.

Hoe draag ik een chakra healing armband?
Je lichaam aan de linkerkant is veel gevoeliger dan dat aan de andere kant, en staat bekend als de vrouwelijke kant, en heeft meer contact met je innerlijke gevoel. Wanneer u de Healing Armband om uw linkerpols draagt, verandert u en kunt u de externe druk die u warm houdt onder controle houden. Plaats de armbanden aan de linkerkant om de genezende energie te sturen.

Opmerkingen (2)

sachahet 25 février 2022 à 11:06

Hallo, welke edelstenen heeft u gebruikt voor de armband?

M vr gr Sacha

LuckyBoyhet 29 novembre 2022 à 14:05

Ik heb 2 armbanden gekocht en vorige week ontvangen. Toen ik er een om wilde doen brak het nylon koortje. De kralen lagen op de grond en ik wist me geen raad. Kan ik deze terug sturen en van u een nieuwe ontvangen die verstelbaar is om breken weer te voorkomen.
Hopende op een positief antwoordt verblijf ik, met vriendelijke groet
Peter van der Weide, Gerretsonlaan 20 5624 JR Eindhoven.

Plaats een commentaar

error check_circle
error check_circle
error check_circle
Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,