Creative Nature Houten horloge met bamboe marmer effect wijzerplaat

L'heure Passion

017-creative-nature-bois-montres-blanch_main-0-removebg-preview
017-creative-nature-bois-montres-blanch_main-1-removebg-preview
017-creative-nature-bois-montres-blanch_main-3-removebg-preview

De laatste tijd zijn houten horloges steeds modieuzer geworden. Het zijn accessoires, die de loketten van winkels en boetieks, van horloges op de markt verfraaien. Ze zijn erin geslaagd de mode te doorbreken.
Meer informatie

26,90 €

veilige transactie Creative Nature Houten horloge met bamboe marmer effect wijzerplaat

Beschrijving

In verschillende modellen bieden ze u een breed scala aan keuzes. Als u op zoek bent naar een origineel horloge dat lang meegaat, aarzel dan niet om te kiezen voor een Creative Nature-houthorloge dat bruine marmeren bamboe witmaakt.

Wat is een Creative Nature bruin marmeren bamboe witmakend horloge waard?

Het Creative Nature bruin marmeren bamboe witmakende horloge heeft een leren polsbandje en is comfortabel om te dragen. De wijzerplaten van deze bamboe horloges zijn zowel duurzaam als flexibel. Ze bieden een lichtere teint. Minimalistische handgemaakte horloges gemaakt van twee stukken digitale batterij, ze gaan overal mee naartoe. Het Nature wood horloge is gemaakt van natuurlijk hout en is een handgemaakt horloge in verschillende kleuren. Ze garanderen een nauwkeurige en stipte timing. Gemaakt van resistente materialen, bieden ze een lange levensduur en de batterij kan 36 maanden meegaan zonder uitgeput te raken. U kunt het formaat van de armband gemakkelijk aanpassen of de armband aanpassen aan uw pols. De koffer is ontegenzeggelijk mooi met een mooie afwerking, waardoor je op elk moment van de dag de tijd zichtbaar kunt aflezen. Een van de voordelen van houten horloges is personalisatie.

Waarom zou je kiezen voor een Creative Nature-houthorloge dat marmer bamboe horloges witmaakt?

Afhankelijk van de kwaliteit en de aard van het hout is elk horloge uniek. De vorm, de armband, het mechanisme en de esthetiek zijn allemaal goed verzorgd. Voor de productie van deze horloges worden verschillende houtsoorten geëxploiteerd. Het mechanisme van deze horloges verschilt soms van model tot model. Er zijn er enkele met kwarts of mechanische bewegingen. De komst van houten horloges heeft een nieuw imago gegeven aan de horloge-industrie, en ze veroveren meer dan één, dankzij de kwaliteit en robuustheid van de producten waaruit ze bestaan. Natuurlijke en originele, houten horloges geven een natuurlijke uitstraling aan hun eigenaars. Dankzij de veelheid aan gebruikte houtsoorten en materialen biedt elk horloge een vleugje originaliteit en begeleidt het elke outfit en is het gemakkelijk toegankelijk.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
017-creative-nature-bois-montres-blanch_main-0-removebg-preview

Creative Nature Houten horloge met bamboe marmer effect wijzerplaat is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,