Gepersonaliseerd bamboe horloge met live robot

L'heure Passion

ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-0
ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-2
ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-3
ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-4
ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-5

Elegant en aanpasbaar naar uw smaak, zullen ze uw kinderen in staat stellen om zich te onderscheiden bij elk uitstapje. Lees er meer over in de volgende sectie.
Meer informatie

34,90 €

In voorraad

veilige transactie Gepersonaliseerd bamboe horloge met live robot phone_in_talkWaarschuw mij zodra dit product beschikbaar is

Beschrijving

Customized bamboe horloges voor kinderen

De stijl is niet leeftijdsgebonden. Of het nu een kind of een volwassene is, zich goed kleden en zichzelf versieren met mooie mode-accessoires is een factor die aandacht en respect afdwingt in de samenleving. En dit moet kinderen van jongs af aan geleerd worden, zodat de gewoonte om altijd te proberen er elegant uit te zien, in hen kan ontkiemen. Om u daarbij te helpen, bieden wij u prachtige horloges van uitstekende kwaliteit voor kinderen. Elegant en aanpasbaar aan de smaak van uw kleintje, zullen ze uw kinderen in staat stellen om zich te onderscheiden bij elk uitstapje. Meer informatie hierover vindt u op de volgende pagina's.

De kenmerken van het horloge

Dit is een horloge van hout, meer bepaald bamboe. De armband is gemaakt van echt leer en is 25 cm lang. De breedte is 24 mm. De koffer, die volledig uit hout bestaat, heeft een dikte van 12 mm. De wijzerplaat heeft een plastic venster, en de sluiting wordt voorgesteld door een gesp. Wat dit product bijzonder maakt is, zoals u zult hebben gemerkt, het atypische materiaal waarmee het is gemaakt: hout. De verpakking is met de hand gemaakt, wat de aanwezigheid van enkele natuurlijke lijnen en enkele technische onvolkomenheden kan verklaren. Dit laatste heeft geen enkele invloed op de aard en de waarde van het horloge.

Waarom zou je het liever voor je kind hebben?

Het idee achter het ontwerp van dit horloge is om, naast het op de markt brengen van een vrij innovatief product, de nieuwsgierigheid en creatieve geest van uw kind te stimuleren. Hij zal aan zijn pols een horloge zien hangen dat totaal anders is dan wat hij gewend is te zien. Dit zal hem ertoe aanzetten om altijd acties te ondernemen die zich positief onderscheiden in de menigte. Ook is er een mogelijkheid tot personalisatie van het horloge. Dus je kunt zijn foto of een badge die hij leuk vindt, toevoegen.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
ontre-bracelet-en-bambou-robot-vif-pour_description-0

Gepersonaliseerd bamboe horloge met live robot is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,