Houten polshorloge met bruine echt lederen band

L'heure Passion

017-nouvelle-montre-bracelet-en-bois-no_description-0
017-nouvelle-montre-bracelet-en-bois-no_description-5
017-nouvelle-montre-bracelet-en-bois-no_description-1
017-nouvelle-montre-bracelet-en-bois-no_description-2

Het horloge is een van de meest gebruikte accessoires voor mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Naast het vertellen van de tijd op elk moment, wordt het horloge vooral gedragen om een perfecte afwerking van de kleding te garanderen.
Meer informatie

24,90 €

In voorraad

veilige transactie Houten polshorloge met bruine echt lederen band phone_in_talkWaarschuw mij zodra dit product beschikbaar is

Beschrijving

De horloges worden nu op de markt aangeboden in verschillende soorten om aan de verschillende eisen van de klant te voldoen. Het is met dit in gedachten dat het nieuwe unieke houten horloge met een bruine echt lederen band is vervaardigd en aangeboden aan de verschillende klanten op de markt. Het is het trendy product dat momenteel op de horlogemarkt verkrijgbaar is.

Het nieuwe houten horloge met bruine leren band
Het houten horloge is een accessoire dat steeds populairder wordt bij zowel horlogeliefhebbers als bandliefhebbers. Het is een horloge dat is samengesteld uit een eenvoudige houten wijzerplaat en een bruine zachte lederen band. Met zijn lichtheid en aangename structuur is hij speciaal ontworpen om de drager optimaal comfort te bieden in het dagelijks leven.

Dankzij het eenvoudige hout van de wijzerplaat en de kleur van de lederen band ziet u er met dit horloge elegant en chic uit, ongeacht uw stijl of kleding. Het wordt gekenmerkt door een grote duurzaamheid, het blijft tijdloos en behoudt al zijn kwaliteiten ondanks de beperkingen van slijtage en tijd. Het is de perfecte manier om je te onderscheiden van de massa en een goede indruk te maken.

Details van het houten horloge
Het unieke houten horloge met echt leder wordt gekenmerkt door een gloednieuw kwartsuurwerk, een wijzerplaat met een diameter van 45 mm, een bandlengte van 24,5 centimeter, een kastdikte van 12 mm, een fashion & casual stijl, enz.

Een praktisch en aangenaam horloge
Het unieke houten horloge verzekert u te allen tijde van de exacte tijd. Het hoogwaardige uurwerk en de batterij garanderen een nauwkeurige werking van het horloge voor een lange tijd. De duurzame en zachte lederen band past zich gemakkelijk aan het dagelijks gebruik aan. Het is het ideale geschenk om een geliefde of jezelf te plezieren.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
017-nouvelle-montre-bracelet-en-bois-no_description-0

Houten polshorloge met bruine echt lederen band is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,