Luxe herenhorloge

Pagani

Luxe herenhorloge

Zin in een luxe herenhorloge?
Meer informatie

Couleur

Luxe herenhorloge

149,90 €

In voorraad

veilige transactie Luxe herenhorloge phone_in_talkWaarschuw mij zodra dit product beschikbaar is

Beschrijving

Elegant herenhorloge: Dit PAGANI DESIGN horloge is zorgvuldig ontworpen om de juiste mix van kracht en elegante stijl te bieden. Het heeft een tropische groene wijzerplaat die is geïnspireerd op een 360° draaiende keramische ring en een transparante achterkant, perfect om te dragen bij elke gelegenheid. Het minimalistische ontwerp van de wijzerplaat voegt een laagje eenvoud en luxe uitstraling toe.
Japan Miyota 8215 Beweging : De Japanse Automatische beweging is een 21 handen 3 handen juwelen beweging met datum, niet hacken, unidirectionele wikkeling (linker rotatie) met een efficiëntie van -20 tot +40 seconden per dag, en een energiebesparing van meer dan 40 uur.
Automatisch herenhorloge: PAGANI DESIGN is een zelfoprollend horloge dat vooral verwijst naar een mechanisch horloge dat de kinetische energie van de natuurlijke beweging van de pols van de drager levert. Een metalen gewicht, een rotor genaamd, is verbonden met de handmatige onderdelen. De rotor draait mee met elke beweging van de pols van de drager en brengt zo energie over naar de hoofdveer.
Waterdicht herenhorloge: Ons horloge is waterdicht tot een druk van 10 bar. Het horloge is afgewerkt met een synthetisch saffierglas dat de sterkte van het glas verbetert en weerstand biedt tegen krassen. Het PAGANI DESIGN horloge is waterbestendig tot 100m (334,5ft) met een rubberen pakking om hoge druk te weerstaan.
Roestvrijstalen materiaal: Onze roestvrijstalen armbanden zijn ongelooflijk duurzaam en kunnen een leven lang meegaan als ze goed worden verzorgd met dit herenhorloge dat is gemaakt met een groene wijzerplaat die duidelijk de tijd aangeeft in het donker en in het licht. Het horloge met lichtgevende hand en index

Kenmerken

  • Cas épaisseur: 13mm
  • Largeur de bande: 20mm

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
Luxe herenhorloge

Luxe herenhorloge is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,