Minimalistisch horloge in hout, eenvoudig horloge in bamboehout

L'heure Passion

017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-2
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-3
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-4
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-6
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-5
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-7

Het houten horloge is een nieuwe trend die nog maar weinig mensen aarzelen om over te nemen. Hier zijn een paar redenen waarom het door iedereen zou moeten worden overgenomen.
Meer informatie

36,90 €

In voorraad

veilige transactie Minimalistisch horloge in hout, eenvoudig horloge in bamboehout phone_in_talkWaarschuw mij zodra dit product beschikbaar is

Beschrijving

Een ecologisch horloge

Het debat over de opwarming van de aarde is een hot topic op ieders lippen, dat aanleiding geeft tot vele voorstellen om de wereld een betere plek te maken voor de volgende generatie. Het modieuze minimalistische houten horloge is een stijl die door alle burgers moet worden overgenomen, omdat het milieuvriendelijk is. Inderdaad, deze horloges zijn voornamelijk ontworpen met hout, edele en natuurlijke materialen. Het aannemen van deze stijl van mode is dus een stijl die moet worden overgenomen door alle burgers die meer milieuverantwoordelijk willen zijn en het milieu willen saneren om de toekomstige generatie te behoeden voor rampzalige fenomenen.

Het houten horloge voor man of vrouw is een chique en casual accessoire dat u een unieke elegantie biedt. Het geeft je een opmerkelijke uitstraling als geen ander, welke stijl je ook wilt. Met deze armband, zult u uit het gewone gaan van de stijl aangenomen door veel mannen met behoud van originaliteit in uw dagelijkse kleding. Dit type materiaal zal uw sterke smaak voor elegante, chique en glamoureuze materialen benadrukken. Dit laatste biedt u meer persoonlijkheid en chic.

Een hypoallergeen materiaal

Voorbij de elegantie brengt dit soort materiaal u welzijn en geluk, want hout heeft prachtige natuurlijke deugden en is heilzaam. De houten armband is hypoallergeen, omdat veel mensen allergisch zijn voor metalen. Daarom is dit model een perfecte vervanging voor metalen horloges om de allergietrigger te vermijden.

Ook bevat de houten armband geen nikkel, dat vaak in de achterplaat van plastic en metalen armbanden zit. Om deze reden zou dit horlogemodel een mooi alternatief kunnen zijn voor degenen die allergisch zijn voor deze stof.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle
Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
017-chaude-hommes-femmes-bambou-montre_description-2

Minimalistisch horloge in hout, eenvoudig horloge in bamboehout is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,