Uniek houten horloge met grote aantallen

L'heure Passion

nique-en-bois-montre-bracelet-spherique_description-2
nique-en-bois-montre-bracelet-spherique_description-1
nique-en-bois-montre-bracelet-spherique_description-3
nique-en-bois-montre-bracelet-spherique_description-4

In de loop der jaren zijn analoge horlogemodellen essentiële modeaccessoires geworden. Ze kleden de polsen op een elegante manier aan, en geven ze elke look en stijl van de kleding een extra dimensie.
Meer informatie

39,90 €

In voorraad

veilige transactie Uniek houten horloge met grote aantallen phone_in_talkWaarschuw mij zodra dit product beschikbaar is

Beschrijving

Ontdek het unieke houten bolvormige polshorloge met bamboe lederen wijzerplaatnummer en laat u verleiden door zijn originaliteit en warmte.

De kenmerken van het unieke houten bolvormige polshorloge genummerde bamboe lederen wijzerplaat

Het unieke bolvormige polshorloge is gemaakt van authentiek bamboehout en is een horloge met een houten wijzerplaat en een multifunctioneel uurwerk. Het geeft de tijd, de dag en de maand weer. Het horloge heeft een bolvormige armband en een bolvormige wijzerplaat met een combinatie van leer en bamboehout. Afhankelijk van de kwaliteit en de aard van het gebruikte hout is elk horloge uniek. De vorm van de armband en het mechanisme maken het horloge gemakkelijk aanpasbaar. Originaliteit, eenvoud en soberheid zijn de sleutelwoorden van het Unieke in Houten Bolvormige Polshorloge. Wanneer u dit horloge kiest, bent u er zeker van dat u uw polsen op de mooiste manier kleedt. Want dit horloge belichaamt waarden die gebaseerd zijn op eco-verantwoordelijkheid, authenticiteit en esthetiek en combineert het minimalisme van design met de dapperheid van het maken van horloges.

Een horloge dat de gezondheid bewaart

De vinage van het hout is een belangrijk aspect van houten horloges. Meer en meer is de unieke bolvormige houten polshorloge nummerplaat in bamboe-leder goed voor de gezondheid. In tegenstelling tot horloges van plastic, staal of vervuilende materialen, schaden houten horloges de gezondheid van de eigenaars niet. Met hun natuurlijke kant, geen allergieën meer die vaak afkomstig zijn van kleurstoffen en conserveringsmiddelen of alcohol. Houten horloges laten geen sporen of onaangename geuren achter als gevolg van langdurig contact met zweet. Ze zijn licht en gemakkelijk te dragen.

Uniek houten bolvormig polshorloge: een ecologisch horloge

Vanuit ecologisch oogpunt is het unieke houten bolvormige polshorloge in bamboe-leder een niet-vervuilend horloge. Het beschermt de gezondheid en spaart het milieu. Het stelt u in staat om uw persoonlijkheid en uw nabijheid tot de natuur te doen gelden, dankzij de tijdloze en onvergelijkbare stijl. Het unieke bolvormige houten polshorloge biedt u optimale bescherming voor uw pols wanneer u het aanbrengt.

Beoordelingen van klanten

star_rate star_rate star_rate star_rate star_rate

Geen klantbeoordelingen

Geef als eerste uw mening

Uw mening

error check_circle
error check_circle
error check_circle

 U zult ook graag.....

Beveiligde betaling
Veilig bestellen
Internationale levering
Wereldwijde levering
Klantenservice
Aan uw zijde 7 dagen per week!
Tevreden of terugbetaald
14 dagen om van gedachten te veranderen
nique-en-bois-montre-bracelet-spherique_description-2

Uniek houten horloge met grote aantallen is momenteel niet meer beschikbaar.

Wilt u een e-mail ontvangen zodra dit product op voorraad is?

error check_circle
error check_circle
close

Ik heb geen account,
Ik registreer me

error check_circle
error check_circle remove_red_eye
error check_circle remove_red_eye

Ik heb al een account,